Ingredience (1 porce)
- • 1–2 sáčky bobulového čaje
(jahoda, malina, brusinka, ibišek nebo jejich kombinace) - • 250 ml horké vody
- • 2–3 lžičky KOTSAM Yuzu Cheong
- • volitelné: plátek citronu, plátek pomeranče nebo pár čerstvých bobulí
Postup
- 1️⃣ Vylouhujte bobulový čaj v 250 ml horké vody (cca 3–5 minut), dokud nezíská sytější rubínovou až červenou barvu.
- 2️⃣ Do hotového čaje přidejte 2–3 lžičky KOTSAM Yuzu a dobře promíchejte.
- 3️⃣ Dle chuti můžete přidat plátek citronu, pomeranče nebo několik čerstvých bobulí.
- 4️⃣ Podávejte horké — nápoj krásně propojí ovocnou kyselinku s medovou jemností yuzu.
🥤 Chcete více skvělých receptů s Yuzu?
Navštivte náš blog na Kotsam.cz a objevte nové tipy a recepty, jak si toto exotické ovoce naplno vychutnat.
Užijte si léto s Yuzu naplno! 🍋☀️
Dobrou chuť! 😊
