Yuzu recept: Horký čaj s bobulemi a yuzu

horke-yuzu-ktere-zahreje-i-provoni-zimni-den-titulni-karta

Kavárenský horký čaj, který i v zimě osvěží svěží citrusovou vůní yuzu a jemným teplem bobulí. Ideální jako sezónní zimní nápoj.

Ingredience (1 porce)

  • • 1–2 sáčky bobulového čaje
    (jahoda, malina, brusinka, ibišek nebo jejich kombinace)
  • • 250 ml horké vody
  • • 2–3 lžičky KOTSAM Yuzu Cheong
  • • volitelné: plátek citronu, plátek pomeranče nebo pár čerstvých bobulí

Postup

  1. 1️⃣ Vylouhujte bobulový čaj v 250 ml horké vody (cca 3–5 minut), dokud nezíská sytější rubínovou až červenou barvu.
  2. 2️⃣ Do hotového čaje přidejte 2–3 lžičky KOTSAM Yuzu a dobře promíchejte.
  3. 3️⃣ Dle chuti můžete přidat plátek citronu, pomeranče nebo několik čerstvých bobulí.
  4. 4️⃣ Podávejte horké — nápoj krásně propojí ovocnou kyselinku s medovou jemností yuzu.

🥤 Chcete více skvělých receptů s Yuzu?

Navštivte náš blog na Kotsam.cz a objevte nové tipy a recepty, jak si toto exotické ovoce naplno vychutnat.

Užijte si léto s Yuzu naplno! 🍋☀️

Dobrou chuť! 😊