Proč právě zelená švestka? Na přelomu jara a léta se v Koreji na krátkou chvíli objeví drobné, jasně zelené švestky. Sklizené v ten nejpříhodnější slunečný den se opatrně omyjí, zasypou přírodním cukrem, smíchají s medem a nechají pomalu fermentovat ve skleněných lahvích. Za několik měsíců vzniká plum tea – sirup...
Recepty s green plum
Výpis článků
Green plum recept: Mirabelkový koláč s čajem KOTSAM ze zelené švestky – když se francouzská tradice potká s korejskou inspirací
Mirabelka – zlatavá švestka z francouzského regionu Lorraine – se obvykle objevuje v křehkém koláči Tarte aux Mirabelles. My jsme klasický recept jemně „rozbili“ a vyměnili tradiční ovocnou dužinu za náš korejský zelený švestkový čaj KOTSAM. Výsledek? Dezert, který kombinuje lehce nakyslou, medově sladko...
Ovládací prvky výpisu
2 položek celkem